Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Flot hus med anneks

  • 6
  • 100
  • 300

Tæt på Danmarks bedste strand ligger dette nyrenoverede rummelige træhus i et roligt sommerhusområde. Stor have med grillplads til de dejlige aftener. Tæt på butikker, restauranter og aktiviteter.

Kategori:

Beskrivelse

I det skønne feriehusområde Marielyst ligger dette hyggelige charmerende sommerhus. I huset 2 store soveværelser begge med dobbeltseng, hvor der i det ene er et af husets to fjernsyn. Stort anneks med 2 enkeltsenge. I det nye køkken med bordplade af fliser har i alt i moderne hjælpemidler, der skal til for at i selv kan lave jeres livretter dagen lang. Hvis i vil grille står der en flytbar kæmpegrill i haven til fri afbenyttelse. Hvad i vil komme på grillen, er der muligheder for at købe hos slagteren, Netto, Fakta, Aldi og grønthandleren. Vil i ud og spise finder i på Marielyst mange spisesteder. På den store overdækkede terrasse står et ekstra køleskab til kolde drikkevarer. 300 meter og i kan springe i Østersøens bølger blå, eller gå en lang tur i strandkanten og få det fine sand op imellem tæerne. Indenfor 2 km bla. golfbane. Gocartbaner, paintball, minigolbaner, put and take fiskesø og bowlingcenter. Uanset årstiden er Marielyst et ferieparadis.

Hus nr: FA102
Antal personer: 6
Husstørrelse: 100m2 / Grundstørrelse: 1200m2
Afstand til stranden: 300m
Afstand til indkøb: 500m
Afstand til spisested: 500m
Husdyr tilladt, Brændeovn, Parabol, DVD, Video, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Stereoanlæg, CD, Microbølgeovn