Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Kjeld Hansen, Sommerhusudlejning i Marielyst

Marielyst.com drives af Kjeld Hansen, som har haft sommerhus på Marielyst siden 1978, og har altid boet i området, hvilket betyder at han har et godt lokalkendskab.


Marielyst.com

Marielyst.com er et enmandsfirma med mange års erfaring indenfor feriehusudlejningsbranchen.

Kjeld Hansen Sommerhusudlejning har kun kvalitetshuse, da der lægges stor vægt på kvalitet frem for kvantitet. Alle husene er beset og kontrolleret af Kjeld Hansen selv og vi yder en unik service til alle.

Hos os bliver lejerne modtaget personligt og bydes velkommen med 1 flaske champagne, vin eller sodavand og 1 pose slik.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om sommerhuse Marielyst, eller udlejning af feriehus Marielyst.


Ferie i Marielyst

Et feriehus på Marielyst er ikke blot et feriehus, det er samtidig den trygge ramme om en herlig ferie for hele familien.

Samtidig er ferieboliger blevet mere og mere populære til firmakonferencer eller ledelsesseminarer, og dermed grundlaget for teambuilding i virksomheden.

Moderne og rummelige ferieboliger, og sommerhus med Internet er ønsker, som vi naturligvis efterkommer.

Beslutning om at tilbringe ferie på Marielyst kan både være planlagt i lang tid, og efter en pludselig indskydelse.  Selvom ferien eller den forlængede weekend sker efter en pludselig indskydelse, så kan vi finde ferieboligen til dig og din familie.

Kontakt Kjeld Hansen sommerhusudlejning, hvis det du ønsker at udleje din feriebolig - det gælder uanset om det er et luksushus, standardhus eller feriehus. Kort sagt, kontakt os hvis det drejer sig om sommerhusudlejning i Marielyst.