Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Hus på parklignende grund

  • 6
  • 55
  • 200

Fantastisk flot og kæmpegrund, hvor i har jeres egen indhegnede sø med robåd. 2 træterrasser,hvoraf den ene er delvist overdækket. 2 sovev. samt anneks i haven. Oser af charme og hygge. Tæt på alt.

Kategori:

Beskrivelse

Jeres egen lille sø får i gratis med, når i bor i dette charmerende træhus. Omkring søen er der selvfølgelig et højt hegn, så i behøver ikke at frygte for børnene. Garanti for, at der er fisk i søen, giver jeg ikke. Det garanterer jeg derimod, hvis i besøger 1 af de 2 put and take fiskesøer, i finder på Marielyst.

Gemmeleg er alletiders leg på denne kæmpegrund, hvor der er rigtig mange steder at gemme sig. 2 soveværelser i huset, det ene med dobbeltseng, hvorfra i har udgang til træterrassen. Det andet har 2 enkeltsenge. Annekset i haven har ligeledes 2 enkeltsenge. Badeværelse med bruser og gulvvarme Åbent køkken / stue med brændeovn. Golfbane med 27 huller kun 700 meter fra huset.
15 kilometer til handelsbyen Nykøbing Falster, med hyggelige gågader og rige muligheder for gode indkøb.

Hus nr: FA108
Antal personer: 6
Husstørrelse: 55m2 / Grundstørrelse: 3000m2
Afstand til stranden: 200m
Afstand til indkøb: 400m
Afstand til spisested: 500m
Husdyr tilladt, Brændeovn, DVD, Stereoanlæg, CD, Gynge