Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Indvendigt nyrenoveret

  • 6
  • 60
  • 300

For enden af en stille lukket vej finder i dette charmerende træhus. Nyrenoveret med bl.a. nyt køkken, med alt i hårde hvidevarer. Lædermøbler i stuen, der er meget lys. Ingen tæpper i huset. Book nu.

Kategori:

Beskrivelse

Meget hyggeligt indrettet sommerhus, der i 2009 er blevet totalrenoveret indvendigt, så det nu står lyst og venligt, klar til at i kommer, for at nyde jeres velfortjente ferie. 2 soveværelser. Det ene med en dobbeltseng, det andet med 4 køjer. Badeværelse med bruseniche. Entre med indgang til åben stue / køkken. Fra stuen med brændeovn udgang til åben / overdækket terrasse, hvor i kan opholde jer fuldstændig ugenert. Af stisystem kun 3 minutter til den fantastiske strand, med dejligt fint sand og klitter, i kan sidde og kigge ud over Østersøen, som er meget børnevenlig at bade i. Udover masser af aktivitetsmuligheder på Marielyst, har vi også en del seværdigheder. Bl.a. automobilmuseum, glaspusteri, galleri, Stovby Mølle. I Danmarks sydligste by Gedser, kan i se ; Sydstenen, remise og vandtårn.

Hus nr: FA116
Antal personer: 6
Husstørrelse: 60m2 / Grundstørrelse: 1100m2
Afstand til stranden: 300m
Afstand til indkøb: 500m
Afstand til spisested: 500m

Husdyr tilladt, Brændeovn, Parabol, DVD, Video, Opvaskemaskine, Stereoanlæg, CD, Microbølgeovn, Gynge, Sandkasse