Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Dejlig lukket grund

  • 5
  • 60
  • 600

Velholdt røgfrit hus i roligt sommerhusområde, ikke langt fra alle fortræffelighederne Marielyst har. Nummer 1 er sandstranden, hvor i året rundt kan gå eller løbe nogle lange ture langs vandet. Kom.

Kategori:

Beskrivelse

Har man en gang været på Marielyst, vender man helt sikkert tilbage. Intet andet sommerhusområde i Danmark har så meget at byde på indenfor en radius af højst 3 kilometer. Dette hus ligger kun 500 meter fra en 27 hullers golfbane, fun and golfpark med mini, friisbee og fodboldgolf. 3 soveværelser, de 2 med 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Babyseng og højstol. Badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Hyggelig stue med TV og spisebord. Køkken med bl.a. køleskab, fryser, komfur med ovn, kaffemaskine og elkedel. Helt lukket grund, i store dele af året med indbygget fuglefløjt. Stor åben og overdækket terrasse med havemøbler og grill. I det ene hjørne af grunden en bålplads, hvor i har mulighed for at bage snobrød. Stor græsplæne til leg og aktiviteter.

Hus nr: FA117
Antal personer: 5
Husstørrelse: 60m2 / Grundstørrelse: 1200m2
Afstand til stranden: 600m
Afstand til indkøb: 400m
Afstand til spisested: 900m

Husdyr tilladt, DVD, Video, Stereoanlæg, CD