Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Kanon beliggenhed

  • 5
  • 70
  • 400

400 m. fra centrum af Marielyst, hvor i har et stort udvalg af alle butikstyper, restauranter, cafeer / isbarer. Levende musik hele sommeren. Stor havestue i et hyggeligt hus. Helt lukket grund. Kom.

Kategori:

Beskrivelse

Når i bor i dette sommerhus, med såvel åben som overdækket terrasse, er i bare tæt på alle oplevelser, der findes på Marielyst. I centrum med sydlandsk stemning, er der masser af muligheder for både børn, unge og ældre. For ikke at dø af hverken sult eller tørst, kan i handle hos; Netto, bageren, slagteren eller fiskehandleren. I huset entre med vaskemaskine. 3 soveværelser. De 2 med dobbeltseng, og 1 med en enkeltseng. Køkken i åben forbindelse med stuen og den skønne lyse og venlige udestue på ca. 25m2. Havebassin med guldfisk. Disse må ikke fanges. Fisk kan i fange i en af de 2 put and take fiskesøer, vi har på Marielyst. Jeg giver dog ingen fangstgaranti. 2 km. til glaspusteri og automobilmuseum.

Hus nr: FA115
Antal personer: 5
Husstørrelse: 70m2 / Grundstørrelse: 1200m2
Afstand til stranden: 400m
Afstand til indkøb: 300m
Afstand til spisested: 300m

Husdyr tilladt, Brændeovn, Parabol, DVD, Video, Vaskemaskine, Stereoanlæg, CD, Microbølgeovn